Vejen til succes

Vejen til succes

- start forandringen i dag

Igennem en del år har forskningen tydelig vist at autonomi og selv realisering er klart overlegen i forhold til traditionelle former for ledelse. Af samme årsag er der meget mere i en agil implementering end at indføre nye processer. Hvis du for alvor skal have succes med din agile transformation, vil det oftest inkludere ændringer til virksomhedskulturen.

På trods af forskningen er de fleste jobs stadig underlagt den traditionelle tankegang for ledelse. Udfordringer som f.eks. bonus modeller, lovkrav, kompetencer og traditioner er oftest for stor en udfordring.

Ved at fokusere på jeres individuelle afdelinger hjælpe jeg jer med at håndtere disse udfordringer og gøre transformationen til en succes.

Her er den hurtige vej til blivende forandringer.

Få klarhed over nutiden
Inden man kan skabe sig en ny fremtid, er man nødt til at kende sin nuværende situation og hvordan den harmonerer med forretningsstrategien.
Jeg vil hjælpe med at evaluere jeres nuværende situation, identificere den ledelsestankegang og systemiske udfordringer.

Varighed: 1-2 uger

Forbered organisationen
For at gøre organisationen klar til forandring, skal vi sammen etablere både sikkerhed og et klart fælles formål.
Jeg vil facilitere processen og hjælpe jer med forståelse af hvor I er på vej hen, og hvordan det vil påvirke jer. Desuden vil jeg adressere nogle af de problemstillinger der er identificeret i forbindelse med “Få klarhed over nutiden”.

Varighed: 1-3 uger

Intens forandring
Når vi har sikret både formål og sikkerhed er det blevet tid til at starte udrulningen af forandringsprocessen.
Jeg vil tage jer igennem en intens accelerationsproces hvor afdelingen vil blive transformeret til en agil organisation. Som del af processen vil jeg gradvist sætte jer i stand til at overtage den løbende indsats, så I kan fortsætte på egen hånd.

Varighed: 6-9 uger

Er du klar?

Hvis du vil høre mere, så send en e-mail til info@rennebo.com, eller skriv en besked nedenfor.